söndag, juli 21
Shadow

Spännande jobb som bemanningsläkare

När man är anställd som bemanningsläkare jobbar man som konsult för olika kunder och du kan själv välja hur du vill lägga upp ditt schema. Att arbeta som konsult innebär också att du kan jobba heltid, deltid eller timmar och går även bra att kombinera med studier eller annan anställning. Många läkare som jobbar för bemanningsföretag väljer att ta sig an arbeten och uppdrag på andra orter och även i Norge. Beroende på vilka önskemål du har du möjligheten att modifiera dina arbetstider, klienter och hitta en bra balans mellan ditt arbetsliv och privatliv.

Att jobba som bemanningsläkare

Att jobba som bemanningsläkare eller stafettläkare ger dig mer frihet att själv bestämma över när du vill arbeta. Du kan minska det administrativa arbetet och jobba direkt med patienter och utöva mer kliniskt arbete. Arbetsuppgifterna är varierande och utmanande och du har alltid bemanningsföretag med konsultchef som stöd och service. Om du vill arbeta på andra orter eller i Norge får du hjälp med support och stöd för att enkelt kunna resa mellan städer.

Uppdrag som passar dig

Du har möjlighet att välja lika slags uppdrag du vill ta dig an. Om du har ett visst intresse kan du välja att ta dig an fler uppdrag som passar dig eller som du vill lära dig mer kring. Uppdragen kan också vara olika länge från några veckor till längre perioder. Det finns ofta möjlighet att skräddarsy sina uppdrag för att hitta utmaningar för dina specifika behov och intressen. Att jobba som konsultläkare breddar din kompetens och ger dig nya karriärmöjligheter att upptäcka nya intressanta arbetsuppgifter. Du har friheten att jobba i hela Sverige, från norr till söder samt på etablissemang som sjukhus, privatkliniker eller vårdcentraler.

Skräddarsy din karriär

Som hyrläkare kan du känna dig trygg i att du har försäkring, tjänstepension och support genom bemanningsföretaget. Du kan välja att vara anställd via företaget men även fakturera genom ditt eget företag vilket möjliggör större frihet över din inkomst och ger flexibilitet i hur mycket du vill arbeta.
Fördelar att jobba som bemanningsläkare:

  • Jobba när du vill och hur mycket du vill
  • Möjlighet att resa och jobba på olika orter
  • Konkurrerande löner
  • Försäkring och tjänstepension