fredag, juni 21
Shadow

Mat för bantaren – Fokus: Viktväktarkassen

Mat för bantaren – Fokus: Viktväktarkassen

För de flesta är viktnedgång något svårt. Att bara lägga om kosten och motionera mera hjälper inte alltid eftersom få har kunskapen om vilken kost man bör äta och hur balanserad den bör vara. Men det finns hjälp på vägen. Det finns ”mat för bantaren” och i denna artikel ligger fokus på viktväktarkassen. Viktväktarna matkasse kan bland annat beställas på nätet via Citygross.se

Fem olika matkassar

Viktväktarkassen kan beställas i fem olika varianter. Dess innehåll och aktuella pris kan lätt jämföras på nätet. Det är däremot enbart City Gross som levererar kassen vilket gör att priset inte är annorlunda hos någon annan återförsäljare.

Klassisk matkasse

En vanlig matkasse med klassiska rätter anpassade efter Viktväktarnas SmartPoints. Finns både för 3,4 och 5 middagar och för 2 eller 4 personer. Bland recepten hittas exempelvis Yakniku och Torsk med chiligrädde.

Laktosfria matkassen

Med större efterfrågan på laktosfria produkter har även antalet laktosfria matkassar ökar på nätet. CityGross har flera alternativ där Viktväktarnas alternativ är ett. Recepten är mycket lika matkassen ovan men vissa ingredienser är utbytta.

Viktväktarnas snabba mat

Tycker du att det ska gå snabbt att beställa maten och att det ska vara enkelt att tillaga den? Då passar ”Snabba mat” perfekt. Beställ matkasse på nätet, få den hemkörd och laga måltiderna på maximalt 20 minuter. Här finns däremot inte lika stor flexibilitet gällande portioner. Välj mellan 4 middagar för 4 personer eller 4 middagar för 2 personer. Exempel på recept i denna kasse är Korvstroganof samt Sötsur kycklinggryta.

Låga Smartpoints

Viktväktarna bygger sin viktnedgång på att räkna points på allt man äter. Är det något med många kalorier ges många points vilket gör att man inte kan äta speciellt mycket annat. (Läs mer om points på nätet).

Denna viktväktarkasse har måltider med ovanligt få Smartpoints. Exempel på måltider som kan tillagas från kassen är Syrlig kycklingpasta med spenat samt Pasta med tonfisk och oliver.

Vegetariska kassen

Matkassen för dig som vill äta lakto-ovo-vegetariskt. Inte bara bra för viktnedgång utan även för miljön. Finns för 3 eller 4 middagar för 4 personer.

Mer info? Sök på nätet efter ”Viktväktarkasse” så hitta både information hos Viktväktarna och City Gross.