tisdag, april 16
Shadow

Så hittar du rätt catering

Att laga och servera mat är kanske inte det roligaste med att ha fest. Bättre är det väl att delta och ha tid för dina gäster – men hur löser man då det? Jo, oavsett om du ska ha ett stort bröllop eller en företagskonferens så är catering ett alternativ som du bör överväga. I Stockholm finns mängder med cateringfirmor och ibland kan det vara svårt att hitta rätt i denna djungel av catering.

Att fira saker är en viktig del av livet och födelsedagar, dop, bröllop och begravningar blir lätt till för stora projekt om du inte väljer att ta hjälp med maten. Kanske känner dig igen dig i beskrivningen att festen är över innan du hunnit blinka och att du bara hann prata med en liten del av gästerna? I så fall kan det vara en god idé att överväga att fixa catering. I Stockholm är utbudet gällande catering väldigt stort och för att hitta rätt lösning för just dig bör du börja med att fundera på vilket typ av arrangemang du vill ha. Vill du ha maten levererad till din dörr eller föredrar du att det kommer en kock och lagar maten på plats?

De flesta företag som sysslar med catering i Stockholm kan göra mat för både stora och små tillställningar och är duktiga på att anpassa sig efter kundens behov. Behöver du porslin eller personal? Kanske är det bättre om ni håller festen i en lokal som cateringen tillhandahåller eller föredrar du att få mat som ni själva kan värma upp?

Mat från alla kontinenter

Fråga nummer två att ställa sig är vilken typ av mat ni vill ha. Libanesiskt, sydostasiatiskt, vegetariskt, grillat, japanskt, indiskt eller varför inte en catering som inriktar sig på miljömedveten och hållbar mat? En stor buffé med plockmat eller en trerättersmiddag till bröllopet? Oavsett vad för fest du ska anordna kommer du att hitta catering i Stockholm som passar just dig. Förutom privata fester är det vanligt att beställa catering till olika företagsevent. Oavsett om du ska fixa en företagslunch eller bara en konferensfika så finns det garanterat en catering i Stockholm som passar för just ert event. Många kan även tillhandahålla personal om ni skulle behöva det, ungefär en personal per 25 personer brukar vara ett bra riktmärke att utgå från beroende på vad för typ av event ni anordnar.