tisdag, april 16
Shadow

Tjänster hos Wasa Parkett och Bygg

Tjänster hos Wasa Parkett och Bygg

  • Golvslipning

Många som funderar på att byta golv behöver inte göra det. Lösningen är istället golvslipning som kan utföras på de flesta trägolv men även vissa andra material. Golvet får en helt ny lyster och missfärgningar samt repor slipas bort.

Efter att en golvslipning skett är det mycket vanligt att en ytbeläggning appliceras. Denna efterbehandling sker exempelvis med lack, olja eller vax och skyddar golvet så att golvslipning inte behöver ske lika ofta.

  • Golvläggning

Wasa Parkett & Bygg erbjuder även golvläggning vid nybyggnation eller renovering. Detta både inomhus och utomhus. Kanske ska uteplatsen få ett nytt skönt golv att gå på eller tvättstugan något annat än den hårda och kalla cementytan?

  • Golvrenovering

Golvslipning är ett delmoment inom golvrenovering – men det innebär även andra moment. Wasa Parkett & Bygg har kompetens att genomföra allt från enkla golvrenoveringar till mer avancerade där man även behöver ta hänsyn till att bevara historiska inslag med mera.

  • Trappslipning

En sliten trätrappa kan både renoveras och slipas för att därmed få ett helt nytt utseende. Det blir därmed betydligt billigare än att bygga en helt ny trappa. Så länge som stommen är i god kvalité kan slipning och renovering ske istället för ett komplett trappbyte.

  • Besiktning

Har du anlitat en golvläggare och inte är nöjd med resultatet? Första steget är att kontakta företaget för att försöka komma överens om kompensation eller åtgärd. Som ett stöd kan Wasa Parkett & Bygg anlitas för en objektiv besiktning. De kan därmed kontrollera om arbetet utförts fackmannamässigt korrekt och om företaget som anlitats följt branschregler.

Besiktning kan även användas om en skada skett på golvet varpå det resulterat i ett försäkringsärende. Då Wasa Parkett & Bygg har samarbete med många svenska försäkringsbolag kan de anlitas för denna besiktning och sedan ha kontakt med försäkringsbolaget.

  • Inspiration

Svårt att bestämma dig för vilket träslag som ska användas på golvet? Besök företagets hemsida där en lista över olika träslag presenteras samt dess olika hållbarhet och funktion. Inspiration hittas även på hemsidan över hur ett nytt golv kan skapa en helt ny känsla i ett rum. Alla bilder samt inspirerande artiklar hittas via menyn under knappen ”Inspiration”.