tisdag, maj 28
Shadow

Så hittar du nya webbplatser inom hälsa

När det gäller hälsa och välbefinnande finns det alltid nya webbplatser som dyker upp på nätet. Men hur hittar du dem? Här är några tips på hur du kan upptäcka nya webbplatser som handlar om hälsa.

Tips på hur du hittar nya artiklar om hälsa

Genom att använda de nedanstående tipsen kan du hitta nya och spännande webbplatser inom hälsa:

  • Använd sökmotorer. En av de enklaste metoderna är att använda sökmotorer som till exempel Google. Genom att använda sökord som ”hälsa”, ”fitness” eller ”kost” kan du hitta många nya webbplatser som handlar om hälsa. För att hitta nya och mindre kända webbplatser kan du prova att använda mer specifika sökord, t.ex. ”holistisk hälsa” eller ”hälsosamma recept”.
  • Följ influencers inom hälsa. Sociala medieplattformar som Instagram, TikTok och YouTube är fulla av influencer inom hälsa som delar tips och råd om hälsa och välbefinnande. Genom att följa dessa influencers kan du få tips om nya webbplatser som de rekommenderar. Du kan också söka på hashtags relaterade till hälsa för att hitta andra som delar information om hälsa och wellness.
  • Går med i grupper och forum. Det finns många onlineforum och Facebook-grupper där människor diskuterar hälsa och wellness. Genom att gå med i dessa grupper kan du upptäcka nya webbplatser och resurser som andra medlemmar rekommenderar. Du kan också ställa frågor och få svar från andra medlemmar som har liknande intressen.
  • Prenumerera på nyhetsbrev. Många webbplatser inom hälsa och wellness erbjuder nyhetsbrev som skickas ut regelbundet. Genom att prenumerera på dessa nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad om nya webbplatser, artiklar och evenemang inom hälsa. Du kan också hitta webbplatser som andra hälsosamma nyhetsbrev rekommenderar.
  • Använd bildbaserat socialt medium. Sociala medicum som baseras på bilder som till exempel Pinterest kan vara användbara verktyg för att hitta nya webbplatser om hälsa. På Pinterest kan du söka efter hälsorelaterade pins.
  • Kolla in branschrelaterade webbplatser. Branschrelaterade webbplatser som Healthline och Everyday Health kan också vara användbara resurser för att hitta nya webbplatser som handlar om hälsa. Dessa webbplatser har ofta listor över rekommenderade webbplatser inom hälsa och wellness som kan hjälpa dig att hitta nya och intressanta webbplatser.