fredag, juni 21
Shadow

Hur hitta ett assistansbolag i Göteborg?

I en stor stad som Göteborg har du tillgång till många olika typer av assistansbolag. De flesta assistansbolag gör allt för att leva upp till dina önskemål och förväntningar. Du som kund ska alltid stå i centrum. Du ska kunna bestämma över ditt liv och din vardag. Alla assistansbolag i Göteborg vill erbjuda en assistans av hög kvalité för att få nöjda kunder. Ibland fungerar inte den personliga assistansen och då står det dig fritt att byta personlig assistens eller assistansbolag. Eftersom tillgången på assistansbolag i Göteborg är god så kan vi lova dig att du kommer att bli nöjd med din assistans i slutändan.

Hur jobbar assistansbolagen i Göteborg?

Det är alltid du som väljer vem som ska vara arbetsgivare för assistenterna, inte assistansbolaget. Du har även rätt att beställa vem som ska arbeta som personlig assistent för dig och dennes arbetsuppgifter. Försäkringskassan i Göteborg betalar ut en assistansersättning som du sedan kan använda och betala den personliga assistans du får från assistansbolaget. De flesta assistansbolag i Göteborg anpassar sig för dig som kund. Du ska aldrig behöva anpassa dig efter assistansbolaget. Assistansbolagets roll är att vara en samarbetspartner till dig, ett bollplank som du kan utbyta idéer med och få feedback på dina tankar.

Olika typer av assistansbolag i Göteborg

I Göteborg finns många olika typer av assistansbolag. En del är stora företag som är del av en koncern med det finns också mindre familjeägda assistansbolag. Alla assistansbolag har som grundtanke att de ska erbjuda assistans som hjälper dig med du själv inte klarar av i vardagen. Du ska alltid välja en assistansform som passar dig. Om det inte fungerar så ska du alltid kontakta dig assistansbolag för att få till en bättring. Det är du som ska vara med och sätta lön och tillsammans med den kontaktperson som du har på assistansbolaget planerar ni och lägger upp en utbildningsplan.

Assistansbolag i Göteborg – kunden är chef

Den som är personlig assistent i Göteborg arbetar med människor och inte maskiner. Det är inget jobb när man bara sitter framför en dator dagarna i ända utan man måste gilla det utbyte som man får av att träffa olika typer av människor som finns i en stor stad som i Göteborg. Alla assistansbolag i Göteborg har en arbetsuppgift som är viktigare än allt annat och det är att förhöja livskvalitén för sina kunder. Det är kunden som är chef och som bestämmer .