tisdag, maj 28
Shadow

Återbäring på alla dina internetköp

Återbäring på alla dina internetköp

På internet kan du hitta allting idag. Alla produkter och tjänster som finns i verkliga livet finns att hitta och köpa online. Nästan alla kedjor och affärer, oavsett vad de säljer, har sina varor och tjänster på sina hemsidor och på hemsidan kan man köpa dem. Många tycker att internetköp är mycket lättare än att åka in till stan, köpcentret eller ta sig ända till affären. Internetshopping är bekvämt, billigt, enkelt och du kan dessutom tjäna pengar på det! Tack vare så kallade återbäringsföretag kan du få tillbaka pengar på dina köp som du gör på internet. Återbäringsföretag säljer själva inte produkter och tjänster, de erbjuder bara själva återbäringen. Hur återbäring på internetköp går till förklarar vi i den här texten!

Det enda som krävs av dig är att bli medlem – och att handla!

Av dig som kund krävs inte mycket, det enda du måste göra är att bli medlem på hemsidan. Och du ska inte tro att det är en fälla: Det finns inga som helst medlemskostnader och är väldigt enkelt. Du måste bara registrera dig och sen är det bara att börja shoppa! Själva shoppingen går till så här: Du börjar på återbäringsföretagets hemsida som inloggad och går sen vidare till den affären du vill till som finns listad på hemsidan. På så sätt ser affären att du är en registrerad kund som ska få återbäring. Om du inte startar på återbäringshemsidan kan du inte få återbäring. Du kan inte heller få återbäring på köp du redan har utfört genom att du i efterhand registrerar köpet. Andelen pengar du får tillbaka beror på varans eller tjänstens pris. Om du betalar 1000 kronor för en kappa får du kanske tillbaka 100 kronor hos återbäringsföretaget. Om du dock handlar för mindre, till exempel för 300 kronor får du bara 20 kronor tillbaka.

Varför betalar affären dig för att handla?

Pengarna du får tillbaka är verkliga pengar som du kan överföra till din bank och göra vad du vill med. Men varför skulle affären vilja ge dig pengar för att betala? För dem fungerar det här som reklam. Att finnas med listad hos återbäringsföretaget gör att de syns och att du klickar dig vidare till dem. På så sätt får de kunder. Som tack för reklamen betalar de en liten summa till företaget. En del av denna summa får du på ditt bankkonto som ett tack av återbäringsföretaget.