söndag, juli 21
Shadow

Vad erbjuder Tarotguiderna?

Vad erbjuder Tarotguiderna?

Är man intresserad av det mediala finns det mycket att läsa och lära sig på nätet. Tarotguiderna.se är en sida som samlat massvis med kunskap för att kunna vägleda människor inom olika områden, bland annat via rening och healing, tarot, coaching och mycket mer. Välj själv en specifik vägledare eller någon som finns tillgänglig precis för stunden, det är helt upp till dig.

Tjänster

Tarotguiderna.se erbjuder ett flertal tjänster som är tillgängliga via telefonkontakt med ett flertal olika vägledare, där man ser redan på startsidan vilka som är tillgängliga just för stunden. Sidan erbjuder tjänster så som tarot, pendel, healing, drömtydning, medial vägledning och mycket mer.

Såhär går det till

Har man hittat en tjänst hos Tarotguiderna som man tycker verkar intressant och en vägledare man fått förtroende för så ringer man numret som visas på hemsidan, under den aktuella tjänsten. Betalningen görs direkt via telefon och tjänsterna har ett minutpris på ca 19:90 kr per minut. Vill man hellre betala ett fast pris för 30 minuter går det också bra och då är priset 495 kr. Det går även bra att betala med faktura om det passar bättre. Telefontjänsterna håller öppet alla dagar i veckan mellan 08:00 – 24:00.

Enkel och strukturerad sida

På sidan tarotguiderna.se är det enkelt att navigera fram bland kategorier och underkategorier. Samtliga tjänster finns samlade på samma ställe med en tydlig överblick och det går snabbt att hitta det man söker. Sidan har även ett schema där man antigen kan välja en specifik handledare eller söka bland alla, för att se tillgängliga tider för samtal.

Har man inte möjlighet att besöka ett medium är sidan ett bra alternativ för den som ändå vill kunna ta kontakt och få medial vägledning av något slag, till exempel via tarot. Den generösa tillgängligheten gör att man kan ta kontakt nästan när på dygnet man önskar om man har frågor man söker svar på. Kanske letar du efter ett borttappat föremål eller har drömt om något speciellt som du gärna vill ha hjälp att tyda. Det generösa utbudet av tjänster och de många vägledarna gör att man kan få svar på många frågor som har med andlighet och mediala saker att göra.